duminică, 28 august 2011

Dianys Media Solutions

Dianys Media Solutions

Dianys Media Solutions, o companie de web design din Iasi, se poate mandri cu performante remarcabile in ultimii ani de activitate. Conducerea firmei, in frunte cu Ciobanu Dan-Ionut, a fost desemnata oficial la finalul anului 2010, ca cel mai bun furnizor de servicii web din Romania.

Despre Dianys Media Solutions

Dianys Media Solutions, o companie din judetul Iasi, este la ora actuala lider de piata in industria online din Romania, clasandu-se intr-o pozitie fruntasa pe piata de servicii web. In urma unor discutii telefonice cu administratorul firmei, Ciobanu Dan-Ionut, reporterii nostri au aflat ca anul 2010 a fost un an profitabil, cu cresteri si investitii considerabile, iar asteptarile de la anul 2011 sunt destul de indraznete. De asemenea, administratorul firmei, Ciobanu Dan-Ionut ne-a mai precizat faptul ca Dianys Media Solutions se va lansa pe plan international la mijlocul anului, mai exact in Italia, Spania si Grecia, urmand sa patrunda pana la finalul anului in toata europa, deschizand astfel agentii in fiecare capitala europeana.

Colaborari Dianys Media Solutions

Dianys Media Solutions se mandreste cu peste 3500 colaborari de servicii web in Romania, si cu peste 600 de colaborari pe plan international, in anul 2010. “Abordand o strategie de marketing corecta, cu servicii web adaptate nevoilor fiecarui client, am patruns pe piata din Romania, apoi am investit in personal calificat, micsorand astfel timpul de executie al lucrarilor. De asemenea am reusit sa oferim fiecarei colaborari in parte doza de promptitudine si profesionalism astfel incat clientii si colaboratorii nostri sa fie multumiti. Portofoliul nostru este cea mai importanta carte de vizita. Increderea acordata de dumneavoastra ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia pe piata. De aceea, va asiguram ca vom respecta in continuare aceleasi standarde ridicate de calitate si etica profesionala. Imbinand experienta cu interesul sustinut pentru inovatie, incercam sa va oferim pe langa servicii de realizare site web de calitate, un plus de atitudine care sa dea valoare atat lucrarilor dumneavoastra, cat si imaginii noastre.” a declarat Ciobanu Dan-Ionut, administratorul companiei Dianys Media Solutions, in mod exclusiv pentru ziarul online Punct Ochit.
Link catre Dianys Media Solutions - http://www.dianysmedia.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu